Het team van de Hadassa hoeve kent verschillende disciplines, met allemaal hun eigen taak en rol. Er zijn elke dag begeleiders die je dagelijks ondersteunen en begeleiden, er is ondersteunend personeel op het gebied van de huishouding en de administratie en zijn er in de nacht slaapdiensten aanwezig.  Daarnaast is er een mooi team van vrijwilligers dat je wekelijks steunt op diverse gebieden. Kortom: een prachtig kleurrijk team dat met elkaar één doel voor ogen heeft: je stapje voor stapje laten ervaren dat je waardevol bent en je dat vooral laten merken door zelf te werken vanuit het hart.

Alle begeleiders op de Hadassa hoeve zijn HBO-geschoold en worden maandelijks ondersteund door een GZ-psycholoog. Elk jaar krijgen de begeleiders scholing door het volgen van cursussen en teamtrainingen.

Hoe de vrouwen op de hoeve kijken naar alle mensen die werkzaam zijn op de hoeve, dat lees je hieronder. De knipoogversie was een geintje van de vrouwen toen ze de opdracht kregen om elke medewerker te beschrijven. Wij vonden ze zo leuk, dat we ervoor hebben gekozen ze er bij te zetten 🙂

Saskia
(werkbegeleider)

Welk probleem je ook hebt, bij Saskia kun je altijd terecht. Ze is een open boek en kijkt nergens meer van op. De sfeer is altijd gezellig en de kachel staat aan als ze op de groep werkt. Met haar cheesy zinnetjes en haar goede smaak, is ze de perfecte persoon om verantwoordelijk te zijn voor Granny’s Barn.
Knipoog: Sas heeft een eigen woordenboek, maar hoe raar de woorden ook zijn, het past als het uit haar mond komt. Ook wil ze bij het koffiemoment maar een half kopje koffie; even kort de smaak proeven is genoeg om haar tevreden te stellen.

Marieke
(pedagogisch coach en zorgcoördinator)

Marieke is een creatieve vrouw met een hardwerkend karakter. Ze geeft echt om de meiden, dus hoe druk ze ook is, als jij haar nodig hebt, dan staat ze voor je klaar. Ze is een echt moederfiguur voor de meiden, wat betekent dat ze streng kan zijn, maar altijd met de beste bedoelingen.
Knipoog: Marieke is normaal gesproken een zakelijke vrouw, maar als het op spelletjes aankomt is ze ontzettend fanatiek en kan er nog wel eens valsgespeeld worden. En branden er ineens overal kaarsjes of staat het huis vol met accessoires waarvan je niet eens wist dat ze bestonden? Dan had Marieke iets te veel tijd over.