Het team van de Hadassa hoeve kent verschillende disciplines, met allemaal hun eigen taak en rol. Er zijn elke dag begeleiders die dagelijks de vrouwen ondersteunen en begeleiden, is er ondersteunend personeel op gebied van huishouding en de administratie en zijn er in de nacht slaapdiensten aanwezig.  Daarnaast is er een prachtig team van vrijwilligers die wekelijks de vrouwen steunen op diverse gebieden. Kortom een prachtig kleurrijk team die met elkaar één doel voor ogen hebben: de vrouwen stapje voor stapje laten ervaren dat ze waardevol zijn en hen dat vooral laten merken door zelf te werken vanuit je hart.

De begeleiding aan de vrouwen wordt door een team van 6 begeleiders vormgegeven. Alle begeleiders op de Hadassa hoeve zijn HBO geschoold en worden maandelijks ondersteund door een GZ-psycholoog. Elk jaar krijgen de begeleiders scholing door het volgen van cursussen en teamtrainingen.

Hoe de vrouwen op de hoeve kijken naar alle mensen die werkzaam zijn op de hoeve dat lees je hieronder. De knipoogversie was een geintje van de vrouwen toen ze de opdracht kregen om elke medewerker te beschrijven. Wij vonden ze zo leuk, dat we er voor hebben gekozen ze er bij te zetten 🙂

cirkel Menno

Menno
(Kerngezin)

Menno is getrouwd met Karin, een slimme man en heeft veel humor. Hij heeft veel ervaring in de hulp verlening, in gesprekken kan hij Confronterend zijn. En is recht door zee. Maar hij is ook behulpzaam, open, gevoelig en liefdevol.
Knipoog: Menno praat met een volume van 120 DB, voert diepgaande gesprekken met dieren. Geeft graag kantoor concerten. Hij sport fanatiek vooral met volleybal, maar loopt de volgende dag standaard krom.

cirkel Saskia

Saskia
(Administratief medewerker)

Saskia is een lieve gezellige moeder van 2 kereltjes. Ze is een echte doorzetter en goed is wat ze doet. Ook al werkt ze op kantoor. Ze is altijd wel betrokken bij de meiden.
Knipoog: ze heeft een overdosis humor met haar eigen woordenboek. ook is ze een harde werker en lust graag een sloebertje melk in haar koffie.

cirkel Lineke

Lineke
(begeleider)

Lineke is de rustige van het stel. Voor een diep gesprek kun je altijd bij haar terecht en ze kan je behoorlijk aan het denken zetten.  Een vingertje als groet en moi als ze binnenkomt. Lineke gaat vaak na haar dienst pas later naar huis, eerst moet alles af en dan lekker naar manlief
Knipoog: Lineke vind het leuk om over haar man te praten hij werkt namelijk bij de defensie.

cirkel Hinke

Hinke
(begeleider)

Goeie dag eem! Deze goed gemutste Hardenberger is de grootste kletskous van het stel, altijd in voor een goed gesprek en met een vraag zet je zelf aan het denken. Ze is een harde werker en gaat niet naar huis voor dat ze dingen heeft afgemaakt.
Knipoog: bij een hard geluid van buiten staat ze als eerst met haar neus tegen het raam. Spelletjes kan ze ook als de beste en wil ze uiteraard winnen.

cirkel Leoni

Leoni
(begeleider)

Deze sportieve vrouw is mits ze een goeie bak koffie heeft gehad, altijd bezig. Is ze niet op kantoor dan is ze wel iemand aan het lastig vallen met doordachte vragen of een loeizware work-out aan het bedenken.

cirkel Marieke

Marieke
(begeleider)

Marieke is een creatieve zorgzame moeder van 4 kinderen. Ze is een harde werker, en heeft een enorme hoeveelheid energie. En vindt het belangrijk om nieuwe medewerkers te ontgroenen.
Knipoog: Marieke vindt het niet erg om vies te worden, en kruipt graag gezellig bij de dieren in het hok. Ze is super creatief.

cirkel Erna

Erna
(vrijwilliger)

Erna verzorgt één keer in de twee weken onze Bijbelstudie. Ze komt altijd met plezier naar ons toe en geniet van wat ze doet. Ze is heel open over zichzelf en is erg betrokken bij ons.
Knipoog: Erna vertelt nooit iets door; want ze vergeet de details toch, aldus Erna zelf. Kijk dus ook niet raar op ze als ze dezelfde vraag 3 keer stelt. Voor de Bijbelstudie mogen wij zelf een onderwerp kiezen. Bij de Bijbelstudie is het bijzonder als we ons langer dan vijf minuten aan het programma houden. Afdwalen is haar talent.

cirkel Gerrie

Gerrie
(vrijwilliger)

Gerri is een schat van een vrouw die iedere woensdag trouw bij ons in de keuken staat. Ze eet gezellig mee, is behulpzaam en speelt na afloop nog een spelletje met ons.
Knipoog: Chef-kok van de Hoeve. Simpele gerechten maakt ze liever niet. Hoe meer werk, hoe leuker Gerri het vindt. Hoewel ze meestal netjes bij ons aan tafel zit, is ze niet te stoppen als ze de slappe lach heeft.

cirkel Esther

Esther
(vrijwilliger)

Esther brengt altijd gezelligheid met zich mee en zorgt vaak voor een ontspannende avond. De perfecte combinatie van geintjes en een luisterend oor. Ze rookt graag een sigaretje met je mee en is leuk fanatiek met spelletjes.
Knipoog: Esther is dol op zout in haar koffie, wat leidt tot hilarische gezichtsuitdrukkingen. Ze gedraagt zich niet altijd naar haar leeftijd en kleedt graag asbakken aan.

cirkel Martin

Martin

Martin is onze klusjesman, hij komt 1 keer in de 2 weken. De waslijst aan klusjes opknappen, en het hout zaagt hij voor onze crea dingen. Als hij hier komt begint hij met een bakje koffie en zie je hem overal lopen.

cirkel Jenny

Jenny

Jenny komt één keer in de week bij Menno en Karin schoonmaken. Deze lieve gezellige vrouw denkt en doet altijd met ons mee. Even een praatje en een sigaretje tussendoor en dan snel weer aan het werk.
Knipoog: Jenny is een lieve, zorgzame en vriendelijke vrouw. Die haar hart op de goede plek heeft.