Bij Hadassa Hoeve zijn professionele persoonlijke begeleiders werkzaam, en daarnaast medewerkers die bij de praktijksituaties ondersteunen (keuken, moestuin, erf, zorg voor de dieren). Ook vrijwilligers helpen bij het draaiend houden van Hadassa hoeve.

Ben je geïnteresseerd om als professional of als vrijwilliger mee te werken bij Hadassa hoeve? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast.

Beloningsbeleid

Hadassa hoeve richt zich op de arbeidsvoorwaarden van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De CAO wordt niet in zijn geheel gevolgd, maar geldt als richtlijn.

De volgende uitgangspunten en arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing:

 • Het functieloongebouw is gebaseerd op de functiematrix uit het functieboek van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
 • De functiebeschrijvingen van de Hadassa hoeve zijn gebaseerd op dit functieboek, en op maat gesneden voor de situatie binnen de hoeve.
 • De functiewaardering/inschaling voor de functies volgt de functiematrix CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
 • Medewerkers hebben recht op een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de percentages en systematiek van de genoemde CAO.

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Bericht