Heb jij (16-25 jaar) hulp nodig? Heb je te maken gehad met geweld, pesten, echtscheiding, misbruik of last van bijvoorbeeld: depressie, angst, anorexia of zelfbeschadiging en wil je je leven weer op een gezonde manier oppakken? Dan is de Hadassa hoeve misschien iets voor jou. Op de hoeve bieden we zowel beschermd als begeleid wonen en op dit moment is er één appartement op locatie vrij m.b.t. begeleid wonen.

Bij de Hadassa hoeve werk je aan een positiever zelfbeeld. Je gaat aan de slag met je talenten en met het ontwikkelen van vaardigheden om zelfstandig te kunnen leven. Dat doe je in een beschermde of begeleide woon- en werkomgeving, waarbij je begeleiding ontvangt afhankelijk van de zorgzwaarte. Je opbouw naar zelfstandigheid gaat in vier fases: leunen, leven, leren en loslaten. Het is al veel jonge vrouwen gelukt en we geloven dat ook jij dat kunt bereiken!

Herken jij jezelf hierin en wil je actief werken aan een positief zelfbeeld om zo stappen te zetten naar een gelukkig zelfstandig leven? Neem dan contact met ons op, dan drinken we een kop koffie en kijken we samen of de Hadassa hoeve een plek voor jou is!

Je kunt ons bellen op: (0524) 56 09 65 of e-mailen via info@hadassahoeve.nl.